Personvern og vilkår for bruk

HVEM VI ER
Vår nettstedsadresse er: www.plantwhispers.no
Siden driftes og eies av Ålum Solberg AS

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN OG HVORFOR VI SAMLER DE INN
MEDIA
Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Det brukes Wix og Simplero til å samle e-postadresser det er gitt samtykke til.

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

HVEM VI DELER DINE OPPLYSNINGER MED
Plant Whispers deler ikke noen personopplysninger med andre.

HVOR LENGE VI OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

RETTIGHETENE DINE NÅR DET GJELDER OPPLYSNINGER VI HAR OM DEG
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

HVOR VI SENDER OPPLYSNINGER OM DEG
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

HVORDAN VI BESKYTTER DINE PERSONOPPLYSNINGER
Nettsiden bruker kryptering for å sikre at data ikke kommer på avveie.