Forside_edited.jpg

Nettkurs:
Lev og spis i takt med naturen
Indre transformasjon for en ny verden

Er du klar for å leve i tråd med den du er,
og samtidig skape en ny verden?

Vi er mange gamle sjeler som har forberedt oss på akkurat dette tidspunktet i historien. Tiden der vi legger bak oss misbruk og rovdrift av natur, og en ny verden ledet av hjertet og en dyp respekt for alt levende vokser frem. 

Lev og spis i takt med naturen er for deg som ønsker å være med å skape denne verden, for deg selv, for jorda, økosystemene våre og menneskene rundt deg.

 

Det er for deg som ønsker deg verktøy for å styrke kontakten med hjertet og intuisjonen din. Og som er klar for å ta radikalt ansvar for deg selv og bli den forandringen du ønsker å se i verden.

 

Lev og spis i takt med naturen er designet for å sette i gang dyp og regenerativ transformasjon så du kan finne frem igjen visdommen din, og gjøre det du kom hit for å gjøre.

brooke-cagle-CMDsUsr_wLo-unsplash.jpg

Lev og spis i takt med naturen er designet for å sette i gang dyp og regenerativ transformasjon så du kan finne frem igjen visdommen din, og gjøre det du kom hit for å gjøre.

Med dagens matsystem som eksempel viser Lev og spis i takt med naturen deg hvordan du fra innsiden kan være med å skape en ny verden, ledet av hjertet og i dyp kontakt med din natur.

 

Over tre og en halv måned går vi i dybden på ni temaer, designet for å vekke til livet den visdommen du allerede har i deg. 

Så du kan skape det livet, og den verden du drømmer om.

________________________

Skjermbilde 2022-01-18 130055.png
Skjermbilde 2022-01-18 130116.png
Skjermbilde 2022-01-18 130138.png

Trykk her for å se hele kursinnholdet. 

"Dette er et kurs du begynner på nå, men verktøyene du får kan du fortsette å bruke resten av livet."

Anne H.

Å skape en ny verden fra innsiden

I lang, lang tid har frykt og ego styrt verden. Vi har laget oss systemer som på kort sikt gir vinning og profitt, men som gjør og har gjort stor skade på mennesker, kultur, natur, økosystemer og dyr. 

 

Disse destruktive systemene en refleksjon av vår indre umodenhet. Av vår skam og undertrykte følelser, som hindrer oss i å leve i frihet, og å skape en verden i balanse.

 

På veien mistet kontakten med hjertene våre, og vi slutta å stole på oss selv, og begynte å tilpasse oss andre. Vi søkte etter svar på utsiden. Det sørget for at vi var en del av flokken, og holdt oss trygge.

 

​Men uten kontakt innover og med hjertene våre, er det umulig å skape en verden i balanse. 

Men det går an å bygge opp igjen det vi har ødelagt. Både i mennesker, natur og systemer. Der vi velger en vei der ikke lenger lar skammen, kontrollen og frykten styrer.

 

Hjertes vei.

alejandro-barba-2f5OnFnHNYA-unsplash (2).jpg
Forside.png

"Dette kurset passer for deg som ønsker deg en spirituell oppvåkning på alle plan, og samtidig lære hvordan ta vare på menneskene, dyrene, naturen og det spirituelle i et system."
 

Beate S.

Møt Caroline

 

 

Hei, jeg er Caroline. En gammel sjel i en ung kropp, en alkymist og ekspert på å sette i gang prosesser. Det er til meg du kommer når du er klar for å gå dypt, og igangsette sann transformasjon.

Som barn, skjønte jeg aldri hvorfor de voksne sa en ting og mente en annen. At alle rundt meg var så usanne mot seg selv, tok meg altfor tidlig inn i dyp forvirring. Jeg slutta å tro på meg selv og at det jeg så var sant. Jeg skrudde av lyset mitt, og glemte hvem jeg var. 

De siste 15 årene har jeg gjennom terapi, coaching og kurs som Reiki 1, 2 og 3A, og The feminine code skaffet meg kraftfulle verktøy for å finne tilbake igjen til meg selv

På veien har jeg tatt en bachelor i plantevitenskap og en mastergrad i agroøkologi. Jeg har bodd og jobba på en biodynamisk gård, vært koordinator i matutvalget i Spire og lært om kultur, mat og landbruk i land som England, Nicaragua, Kina, India, Sveits og Bali. 

Jeg har vært trainee i fire av Norges største landbruksorganisasjoner, og har skapt min egen podcast - Bak maten med Caroline - der jeg er på søken etter fremtidens regenerative matsystem. Der mat og matproduksjon er nøkkelen for å bygge opp igjen mennesker, helse, natur og økosystemer. 

Det jeg lærte gjennom mer enn 10 år på reise gjennom matsystemet vårt, handla ikke bare som mat og landbruk. 

Jeg forstod at hvis vi skal endre et system, så må vi skape  balanse mellom den ytre og indre verden. At sann transformasjon, selv på systemnivå, også må ha forankring i vårt indre.

Nettkurset Lev og spis i takt med naturen er laget for deg som er klar for å ta radikalt ansvar for deg selv, og være med å skape denne forandringen.

IMG_20200830_134339 (1)_edited.jpg
I media.png
Norsk-Bruksgenbank.png
Naturpress_logo_272x90px.jpg
i0DYL23aQUKNdj2WAiL2_Lilalife-logo.png

"Caroline er en modig og dyktig brobygger, som styrker mennesker og annet liv gjennom det hun formidler!"

Sarah A.

Skjermbilde 2022-01-18 132834_edited.jpg

Dette kurset er for deg som

 • kjenner med hele deg at systemene vi har skapt oss ikke lenger tjener mennesker, dyr eller natur
   

 • kjenner livet vil noe mer med deg, men føler deg fastlåst 
   

 • er villig til å investere tid, energi og penger i deg selv
   

 • er klar for å bryte ut av andres forventninger og sannheter og følge ditt eget hjerte
   

 • har kommet til et punkt hvor du er villig til å velge risiko over trygghet, og ta radikalt ansvar for deg selv
   

 • er klar for å jobbe med deg selv på et dypt plan for å bli eksempelet du ønsker å se i verden rundt deg 
   

 • er åpen for å ta i mot innspill og coaching (du har ikke allerede svarene)
   

 • du åpen for ideen om at din energi, dine tanker og dine handlinger skaper livet ditt og verden rundt deg

20200811_101528 (3)_edited.jpg

Resultatene -
Å leve i takt med din natur

✔ Du har verktøy for å leve et helhetlig og sunt liv, og gode rutiner for å stå støtt gjennom indre vekst og utfordringer

✔ Du har styrket intuisjonen din

✔ Du ser hva som driver de store systemene i dag, og forstår hvordan du kan ta radikalt ansvar for å forankre endringene du vil se rundt deg også på innsiden

✔ Du har etablert gode morgenrutiner som gjør hver eneste dag bedre, og som kan følge deg livet ut
 

✔ Du kjenner det er lettere å navigere i matbutikken og ta gode matvalg for deg, naturen og dyra 

✔ Du bruker naturens egne rytmer (som måne- og menstruasjonssyklusen) for å leve et liv i balanse

✔ Du har lært metoder for å transformere vanskelige relasjoner gjennom blant annet grensesetting, og å bruke triggere som potensiale for vekst

✔ Du kjenner glede rundt måltider og vet akkurat hva du skal gjøre for å få mest mulig energi ut av maten

✔ Du har blitt kjent med verktøy for daglig å komme i kontakt med intuisjonen din, blant annet tarot- og orakelkort, pendel, krystaller og affirmasjoner 

Forside.png

Kurset til Caroline har gitt meg økt bevissthet på å vende blikket innover og å tørre å leve i tråd med egne verdier. Det har bidratt til etablering av gode egenomsorgs rutiner for balanse og overskudd - som trengs for å igangsette positive endringer utenfor en selv.

Sarah A.

Coaching

Nettkurset Lev og spis i takt med naturen er designet for å sette i gang dype og regenerative prosesser i deg, så du kan rydde plass til, og skape det livet du er ment å leve. I dette arbeidet kan det oppstå både krevende følelser og spørsmål. 

Jeg tilbyr derfor skreddersydde coaching-timer til nettkurset, der vi sammen jobber med å bli kjent med hvilke utfordringer du står ovenfor og hvordan du kan bruke gavene dine for å gjøre en forskjell i verden.

 

Jeg hjelper deg å bli bevisst på blokkeringer og mønstre som står i veien for deg, og foreslår verktøy som kan støtte deg gjennom prosessene dine.

20210514_134337_edited (3).jpg

Priser 

Basic - 14.400,-
1 års tilgang til nettkurset Lev og spis i takt med din natur

Luksuspakken - 19.900,-
1 års tilgang til kurset + 3 coaching-timer

Premium - 24.400,-
1 års tilgang til kurset + 7 coaching-timer

For å melde deg på, skriv hvilken pakke du ønsker deg til caroline@plantwhispers.no Delbetalingsplaner er tilgjengelig på forespørsel.

Dette får du

Et års tilgang på 9 kursmoduler designet for dyp indre transformasjon og bevissthet. Du får tilgang til ny modul annenhver uke over 3,5 måneder

Verktøyene du trenger for å skape et hjertestyrt liv, og en verden i balanse

Blant annet 20 lærerike videoleksjoner, 20 oppgaver, 30 tankevekkende refleksjonsspørsmål,

9 spillelister og 9 roende meditasjoner

Innføring i hvordan du blant annet kan bruke naturens sykluser, mat, eteriske oljer, krystaller, følelser, tarotkort og pendel for indre vekst og transformasjon

Unike perspektiver på hva som driver de store systemene i dag, mat, matproduksjon, natur og selvutvikling

 "Kurset inneholdt mer enn jeg trodde, og var mer vidtspennende. Jeg kjenner nå at jeg er mer trygg i meg selv, og tør ta mer plass. Min plass!"

Beate S.

Påmelding

Basic - 14.400,-

1 års tilgang til nettkurset Lev og spis i takt med din natur

 

Luksuspakken - 19.900,-

1 års tilgang til kurset + 3 coaching-timer

 

Premium - 24.400,-

1 års tilgang til kurset + 7 coaching-timer

For å melde deg på, skriv hvilken pakke du ønsker deg til caroline@plantwhispers.noDelbetalingsplaner er tilgjengelig på forespørsel.