top of page

Pakkene du kan begynne med
Eteriske oljer fra doTERRA

Vet du akkurat hvilke oljer som roper på deg? Fantastisk! Da kan du hoppe rett til bestilling her.

 

Er du fortsatt litt usikker på hvilke oljer du skal velge, eller har lyst til å lese om ulike startpakker? Da er du på riktig plass!

Jeg anbefaler alltid å starte med en av startpakkene, da blir du godt kjent med et utvalg oljer til en god pris. Jeg starta selv med Family Pack og synes det var et perfekt utgangspunkt.

 

På denne siden kan du lese mer om startpakkene Family Kit, Basic og Kid's Collection Kit.

Husk at du alltid kan legge til enkeltoljer til startpakkene du bestiller.

20210718_123141_edited.jpg

Family kit har alt du trenger for å komme i gang med dine egne oljer: 9 eteriske oljer av topp kvalitet pluss diffuser, baseolje, kapsler og startkitguide.
 

Family kit (ca 2700,-)

 

ZenGest

Oljeblanding som blant annet inneholder ingefær, fennikel, koriander, peppermynte og anis. Støtter en sunn fordøyelse, både fysisk og emosjonelt. 

 

Frankincense

En av de mest populære og dyrebare oljene – kalles ofte kongen av eteriske oljer. I århundrer har den blitt brukt i ritualer og seremonier, og er en kraftfull olje for å få kontakt med det spirituelle og se sannheten i en situasjon. 

 

Lavendel

En olje som ofte brukes til ro, avslapning eller for å løfte humøret. Fantastisk olje å bruke i badevannet, for å ta vare på huden eller lukte på før du legger deg om kvelden. Lavendel er også kjent for å stryke sann kommunikasjon

 

Sitron 

Sitron virker oppløftende, energigivende og rensende, og blir ofte brukt i rengjøringsprodukter eller for å rense mentalt eller energetisk. 

On Guard

Et must i alle hjem! Når tatt innvortes på en daglig basis vil OnGuard støtte immunforsvarets naturlige funksjoner. På et emosjonelt plan kan OnGuard støtte deg i å sette sunne grenser for deg selv, og finne tilbake til styrke og uavhengighet. Den inneholder blant annet vill appelsin, nellik, kanel og rosmarin. 

 

Oregano

Oregano er kjent som en av de mest potente og helsebringende eteriske oljene som finnes, og kan brukes til å løfte både matretter og egen helse. Det er også en super olje for å fremme ydmykhet og fleksibilitet. 

Peppermynte

Peppermynte har en forfriskende og oppkvikkende aroma, og brukes ofte til desserter og drikker eller i munnhygieneprodukter for å fremme god munnhelse. Den kjøler huden og virker avslappende på muskler, og er for mange er go to ved hodepine. Peppermynte har også evnen til å støtte i å finne tilbake til livsglede, og for å finne styrke til å møte emosjonell smerte. 

Rosmarin

Selv om rosmarin er best kjent som smakstilsetning i matretter, har den blitt brukt i århundrer for sin oppløftende aroma og for sine helsebringende effekter. Rosmarin kan også være en fantastisk støtte gjennom forandringer, og for inspirasjon til å søke sann kunnskap. 
 

Wild Orange

Vill appelsin, som er kaldpresset fra skallet på appelsinen, har en deilig energigivende aroma, og er perfekt for deg som ønsker å invitere mer humor og lekenhet inn i livet ditt. Det er også en olje som er forbundet med overflod og kreativitet. 

 

Petal Diffuser

dōTERRAs egen diffuser er en fantastisk måte å fylle hele rommet med deilige aromaer og energi fra de eteriske oljene dine. 

 

Veggie Caps

Med vegetabilske kapsler kan du enkelt bruke eteriske oljer innvortes på en skånsom måte. Dersom kapselen ikke tas sammen med mat, kan det være fint å fylle den opp med en god olje (feks olivenolje) i tillegg til de eteriske oljene. Det er fordi rene oljer kan være sterkt for magen.

 

Fractionated Coconut Oil

Denne bæreoljen kan du bruke til å tynne ut oljene dine med når du smører de på huden. 

 

Welcome Pack & Enrollment Fee

Når du bestiller oljer fra doTERRA blir du automatisk medlem. I denne pakken er medlemsavgiften inkludert, og du får et hefte med litt informasjon om alle doTERRAs oljer. 

Basic (ca 1300,-)

En litt mindre variant av Family Kit.

Les mer om alle oljene ovenfor. 

ZenGest

Lavender

Lemon

On Guard

Peppermint

Wild Orange

Fractionated Coconut Oil

Welcome Pack & Enrollment Fee


 

 

 

 

Disse oljeblandingene kan brukes av alle, men er laget spesielt for å kunne brukes av barn og andre med sensitiv hud. Du får: 

 

 

Tamer

Støtter en sunn fordøyelse, både fysisk og emosjonelt. 

 

Brave

Selvrespekt, mot og verdighet. 

 

Rescuer

Beroligende på kropp, sinn og hjertet. 

 

Thinker

Fokus, konsentrasjon og klarhet. 

 

Calmer

Beroligende når man kjenner seg overstimulert, og

fremmer følelser av ro og fred. 

 

Stronger

Emosjonell og fysisk styrke, beskyttelse og sunne grenser. 

 

Steady

Jordene, stødig og sentrert. 

En liten veske til å oppbevare oljene i 

 

Welcome Pack & Enrollment Fee

Når du bestiller oljer fra doTERRA blir du automatisk medlem. I denne pakken er medlemsavgiften inkludert, og du får et hefte med litt informasjon om alle doTERRAs oljer.

Kid's Collection Enrollment kit (ca 1400,-)

20210526_124238_edited.jpg
20210802_171321_edited.jpg
bottom of page