top of page

Velkommen til nettkurset

Skap en ny verden fra innsiden

- Fundamentet for hjertestyrt påvirkning

Tiden har kommet for å legge bak oss misbruk og rovdrift av oss selv og naturen. Og for en ny verden ledet av hjertet og i dyp respekt for alt levende til å vokse frem. 

Nettkurset Skap en ny verden fra innsiden er for deg som kjenner du er her for å være med å bringe frem denne forandringen. For deg selv, jorda, dyra, økosystemene våre og menneskene rundt deg.

Med dagens matsystem som eksempel, vil du i dette kurset vil du få innsikt i hva som styrer dagens systemer, og verktøy for å styrke kontakten med hjertet og intuisjonen din. 

Så du med hjertet i hånda kan være en av de som snur kursen kursen.

OBS! På den siden har du kun tilgang på modulen som heter Velkommen

Ønsker du tilgang til hele kurset? Les mer og meld deg på her

P7251240_edited.jpg
Image by Nikola Knezevic

Velkommen

For en ære å ha deg med på laget, og å få være en del av reisen din! På denne siden finner du  en introduksjon til kurset, og alt du trenger av praktisk informasjon.

0 - Å navigere i mørket

Grunnlaget for å skape nye hjertestyrte systemer, er å finne tilbake til sitt eget hjerte, og følge sin egen intuisjon. En reise som ofte kjennes ut som å skulle finne frem i mørket, uten noen faste holdepunkter. 

I denne første modulen blir du kjent med hva det betyr å være en lysarbeider, og du får verktøy for å stå støtt i deg selv gjennom transformasjon.

Foss i naturen
P7251240_edited.jpg
abed-ismail-_jhUrn9o8yM-unsplash.jpg

1 - Naturens sykluser

For å leve et liv i tråd med ditt eget hjerte og naturen rundt deg, er du nødt til å akseptere dens rytmer og svingninger. Og akseptere deg selv.

I denne modulen får du derfor mulighet til legge et solid grunnlag for å forstå naturens sykluser, hvordan de påvirker deg, og verktøy for å lære deg å elske og akseptere hele deg.

2 - Levende mat, levende kropp

Å skape et hjertestyrt liv, er å komme hjem til seg selv, og sin opprinnelse. På veien må vi nære oss med det som fortsatt er i kontakt med opprinnelsen sin. Så det kan minne oss på vår.

I modulen Levende mat, levende kropp får du mulighet til å reflektere over hvordan du best kan nære deg selv, blant annet gjennom mat og bevegelse.

nordwood-themes-wtevVfGYwnM-unsplash.jpg
P7251240_edited.jpg
vladislav-nahorny-prk5a05yzvg-unsplash.jpg

3 - Å kalle tilbake det tapte

Veldig mange av oss har blir oppdratt til å passe inn, og blitt dyktige på å tilpasse oss. Men gjennom å stadig fortsette å tilpasse oss omgivelsene våre, undertrykker vi viktige deler av oss selv.

 

Denne uka får du derfor anledning til å jobbe med å lete frem igjen aspekter av deg selv du har gjemt bort, og finne frem til dyp visdom du ennå ikke har turt å ta i bruk. 

 

For skal vi skape en verden av mangfoldige og fargerike systemer som rommer, så må vi begynne med å romme oss selv, og vårt eget mangfold.

zoe-schaeffer-4MMrxPK0HtI-unsplash.jpg

4 - Dyrenes stemme

Hvordan ser et system ut der vi respekterer og tar vare på dyrene i det? Og hva ligger til grunn for at vi i dag behandler dyr som om de er uten egenverdi?

 

I denne modulen får du anledning til å utforske gjensidig respekt og likeverd, og oppgaver for å åpne opp for dyrenes visdom. Samtidig skal du få jobbe med å bli kjent med dine personlige verdier, og hvordan du kan sette grenser for ditt engasjement og ansvar.

Image by Stijn te Strake
Image by Susn Matthiessen
Image by Susn Matthiessen

5 - Å tillate overflod

Penger er egentlig bare energi. En energi av å kjenne seg verdig og åpen for å ta imot. Men hvorfor er penger og økonomi en så krevende del av manges liv?


I Å tilllate overflod går vi til rotårsaken av det som styrer dagens systemer, nemlig et konstant jag etter penger med en frykt om at det ikke er nok til alle, og en grunnleggende følselse av ikke å være verdig å motta.

 

Du vil bli utfordra til å åpne opp for ubegrensede tanker, og jobbe med hvordan du kan manifestere fra hjertet.

Hide and Seek

6 - På jakt etter de høyeste vibrasjonene

I denne modulen skal du få dykke ned i matens energi og vibrasjoner, og lære hvordan du kan jobbe mot et mest mulig livskraftig kosthold.

 

Samtidig vil du bli kjent med kroppens største energisentre, ofte kalt chakraene, og hvordan du kan jobbe med å finne og skape et liv som løfter deg.

fuu-j-r2nJPbEYuSQ-unsplash.jpg
gianandrea-villa-LkHXBKpwhZ8-unsplash.jpg
laura-vinck-Hyu76loQLdk-unsplash.jpg

7 - Det hjertestyrte livet

I denne modulen er fokuset å finne din indre stemme og din vei i en verden med uendelige valgmuligheter og inntrykk. 

 

Du vil få flere verktøy og oppgaver for å komme i dyp kontakt med intuisjonen din, og for å begynne å bruke følelsene dine og hjertet som det viktigste redskapet i hverdagen.

gianandrea-villa-LkHXBKpwhZ8-unsplash.jpg

8 - Å gi slipp på det gamle

Hvis vi ikke gir slipp på det gamle, er det heller ikke rom for nye nytt. 

 

I denne modulen vil du derfor bli utfordra til å sette deg nye mål for tiden som kommer, samtidig som du får verktøy til å rydde i livet ditt. Både fysisk og energetisk.

gianandrea-villa-LkHXBKpwhZ8-unsplash (1).jpg
bottom of page