top of page
Nettsidebilde - minikurs.png

Øvelse: Finn din
plantemedisin

La intuisjonen styre

Det å finne frem til sine egne medisinplanter, kan for mange virke overveldende. Det finnes jo så mange planter, urter, bøker, eteriske oljer og remedier der ute. 

Men når alt kommer til alt, så handler det om å finne det som er riktig for deg. For selv om noe funker for noen andre og ser aldri så bra ut, så er det ikke nødvendigvis det du trenger akkurat nå. 

Den største gaven du kan gi deg selv i en hver situasjon er å lytte innover og spørre deg selv: Hva trenger jeg akkurat nå?

Mine to beste tips for når du øver deg er 1) å være tålmodig og gi deg selv den tiden du trenger 2) lytte til det som dukker opp hos deg, selv om det ikke umiddelbart gir mening.


Husk at det å navigere etter intuisjonen og hjertet ditt krever mye øvelse. Jeg har derfor laget nettkurset Lev og spis i takt med naturen som er for deg som kjenner med hele deg at du er klar for å leve et hjertestyrt liv, i tråd med intuisjonen din. Du kan lese mer om nettkurset her.Øvelse - la det du trenger komme til deg

1) Sett deg ned et uforstyrra sted der du kan sitte behagelig i noen minutter. Gjerne i naturen eller i nærheten av planter. Ta med deg noe å skrive på, og med.

Begynn denne øvelsen med noen minutter i meditasjon. Det kan se ut som at du setter på en timer på telefonen din, at du gjør meditasjonen du fikk av meg i forrige oppgave eller at du helt enkelt setter deg ned i stillhet. Du vet hva som er best for deg. I det du begynner kan du gjerne lukke øynene, og sende ut en intensjon om å få innsikt i hva som er den beste plantemedisinen for deg akkurat nå.

2) Når det har gått noen minutter kan du stille deg selv følgende spørsmål

Hvilken, eller hvilke planter trenger jeg å jobbe med akkurat nå?
Hvorfor tror du akkurat denne eller disse plantene kom til deg nå? 
Er det noe annet viktig jeg trenger å vite akkurat nå?

3) Når du kjenner du er klar, kommer du ut av meditasjonen din, og kan du finne frem dagboka di. Begynn med å skrive ned alt som kom til deg under meditasjonen. Fikk du noen innsikter, ideer eller tanker som kan være verdt å skrive ned?

4) Dersom det kjennes riktig, kan du gjerne gjøre litt research på planten(e) din(e). Det kan være å spørre noen du kjenner, lete etter inspirasjon på instagram, bruke google eller lete i en bok om medisinplanter. Husk at det er mye informasjon å finne, og at det viktigste er at du bruker intuisjonen din.Dette er en øvelse du kan komme tilbake til så ofte som du kjenner du har behov for.

 
Skjermer2 (1).png
jason-leung-RejmZhrW8f4-unsplash_edited.jpg
bottom of page