top of page

Videoserie: Lev og spis i takt med naturen

Video 4: Eteriske oljer

Øvelse for å komme i kontakt med dine forfedre

En av de første tingene jeg la merke til da jeg fikk mine første eteriske oljer var evnen de hadde til å vekke minner i meg. Minner fra langt, langt tilbake fra tidligere levde liv. Om kunnskap og visdom jeg en gang bar, og som jeg måtte gi slipp på, fordi det ikke var trygt den gangen. 

 

For å bruke visdommen en kvinne hadde om naturen, kunne koste henne livet. 

Men denne gangen er det trygt. Og vi er her for å hente tilbake visdommen vi en gang bar, men som vi fortsatt kan hente frem.

 

Planters visdom, og spesielt eteriske oljer er kraftfulle verktøy for å komme i kontakt med ditt indre og hente tilbake gammel visdom. Fra vårt indre og fra våre forfedres energier.

Dette trenger du: Eterisk olje eller noe annet fra naturen. Dagbok eller noe annet å skrive på og med. Timer eller meditasjonsapp. 

Øvelsen:

1.Dersom du har en eterisk olje tilgjengelig, kan du finne den frem og bruke den på den måten du ønsker (i diffuser, på huden, lukte på den, bruke den innvortes etc). Har du ikke en eterisk olje, kanskje du vil finne frem en annet ting som setter deg i kontakt med naturen. Bruk intuisjonen din når du velger. 

2. Sett på en alarm på 20 minutter, eller bruk en meditasjonsapp.

 

3. Finn deg et uforstyrra sted og sett deg ned. Lukk øynene og ta noen dype pust her. 

4. Still spørsmålet "Hva kan jeg hente frem igjen av visdom for å leve et liv i tråd med min essens?"

5.  Bli sittende i stillhet til alarmen ringer, eller så lenge som kjennes riktig for deg. Ha fokus på pusten og å åpne deg opp for det som kommer til deg. 

6. Finn frem dagboka di og skriv ned innsiktene dine om du hadde noen. 

Obs! Når du bruker eteriske oljer for å jobbe på denne måten, er det helt essensielt at oljene er rene og av topp kvalitet. Selv bruker jeg  oljer fra doTERRA.

bottom of page