top of page
Forside_edited.jpg

Reiki

Siden jeg var 15 år har den eldgamle healingenergien Reiki vært en av mine viktigste verktøy. 

Reiki er en universell healingenergi som alle kan få aktivert i hendene sine av en reikimester. Denne energien søker å skape balanse i livet hos mottakeren. Reiki fungerer på mange måter som vann, og “renner” dit det er dypest. Det vil si at reiki alltid jobber med å løse opp i rotårsakene til utfordringene du står overfor.

 

La meg ta et konkret eksempel: du har vondt i hodet, og mottar eller gir deg selv en reikibehandling. Behandlingen kan hjelpe på hodepinen, men viktigst begynner den å jobbe med å skape balanse i rotårsaken til hodepinen. Mangler du søvn? Lever du et liv som ikke er i tråd med den du er? Spenner du kjevene fordi du er grunnleggende utrygg? Det kan være mange, mange årsaker til en hodepine.

 

Det mange opplever når de får reikibehandlinger (enten av seg selv, hvis de har blitt initiert, eller av andre) er at enkelte ting i livet begynner å sprekke opp og falle fra hverandre. Reiki kan sette i gang mye hos deg, og synliggjøre aspekter ved livet ditt som ikke er i balanse. Grunnen til det, er at det er vanskelig å åpne opp for balanse og et hjertestyrt liv (med eller uten hjelp av reiki), og fortsette å fylle det med ting som ikke gagner deg.

 

I tillegg er det vanlig å oppleve mange fordeler ved bruk av reiki, for eksempel redusert stress, økt energinivå, smertelindring og bedre humør.

 

Du velger selv om du ønsker å motta reiki, og om du IKKE ønsker det så gir du meg beskjed når du booker coaching. Dersom jeg ikke hører fra deg mottar du en 15-minutters reiki-sending i forkant av møtet vårt.
 

 

Hvordan gjør vi det i praksis?
 

Om du for eksempel har booket en time  kl 14, kobler du deg opp på pc’en din og finner frem linken til møtet vårt som jeg sender deg på mail i forkant. Deretter finner du et behagelig sted å sitte eller ligge alene fra 14.-14.15. I dette tidsrommet sender jeg deg reiki.

 

Tenk på denne tiden som en meditasjon, og fokuser på pusten din og på å slappe av. Ca 14.15/20 finner du frem igjen pc’en din og kobler deg opp med møtelinken. Om du har valgt time på mitt kontor, tar vi reikisendingen der i forkant av timen.

bottom of page