Forside_edited.jpg

Hei, mitt navn er Caroline

Caroline betyr fri kvinne

 

 

Og det er alt jeg har jobbet for å bli de siste 15 årene. 

 

Jeg er en gammel sjel i en ung kropp, en alkymist og ekspert på å sette i gang prosesser. Det er til meg du kommer når du er klar for å gå dypt, og igangsette transformasjon.

 

Gjennom mange liv har jeg forberedt meg på akkurat dette tidspunktet i historien. Tiden der det blir slutt på rovdrift og overgrep av naturen, og en ny verden ledet av hjertet og dyp respekt for alt levende vokser frem.

Og vi er mange sjeler akkurat nå som er klare for å lede frem systemendring, og dette skiftet.

 

Jeg vet du er en av de, og at du er her av en grunn. Du har kommet hit for å bli minnet på hvem du er, så du også kan finne din vei. Ledet av hjertet og i tråd med din natur, og naturen rundt deg.

20210719_161217 (1)_edited.jpg

"Caroline er en modig og dyktig brobygger, som styrker mennesker og annet liv gjennom det hun formidler!"

Sarah A.

Min reise hjem

Helt fra jeg var liten har jeg hatt evnen til å se rett igjennom ting

 

Som barn, skjønte jeg aldri hvorfor de voksne sa en ting og mente en annen. De ga meg svar jeg så de ikke mente, og gjorde ting de egentlig ikke hadde lyst til. 

 

At alle rundt meg var så usanne mot seg selv, tok meg altfor tidlig inn i dyp forvirring. Jeg slutta å tro på meg selv og at det jeg så var sant. Jeg skrudde av lyset mitt, og glemte min egen natur.

 

På veien tilbake til meg selv jeg tatt en bachelor i plantevitenskap og en mastergrad i agroøkologi fra NMBU i Ås, og studert utviklingsstudier, kulturpsykologi og flerkulturell forståelse.

 

Gjennom studier og jobb har jeg vært så heldig å få reise jorda rundt, og lært om kultur, mat og landbruk i land som Nicaragua, Kina, India, Sveits og Bali. Jeg har også bodd og jobba på en biodynamisk Camp Hill-gård i England og vært koordinator i matutvalget i Spire.

Jeg har også fått muligheten til å skape min egen podcast, der jeg er på søken etter fremtidens regenerative matsystem. Der mat og matproduksjon er nøkkelen for å bygge opp igjen mennesker, helse, natur og økosystemer

Gjennom de siste 15 årene har jeg skaffet meg utallige verktøy for å finne tilbake igjen til min natur. I dag står jeg stødigere enn noen gang, og er klar for å dele innsiktene mine med deg. Så du også kan finne tilbake til ditt hjertes stemme og det du kom hit for.

IMG_20200830_134339 (1)_edited.jpg