top of page
Forside_edited.jpg

Rising From Plant Whispers 

Indre transformasjon på naturens premisser

Å reise seg med planters visdom

Jeg tenker ofte på planters vekst når jeg jobber med healing og indre vekst.  Jeg ser for meg det sovende frøet med uendelig potensiale, som bare ligger og venter på de rette forholdene. 

Når forholdene ligger til rette, begynner spireprosessen og det går inn i en en total transformasjon. Alt det noen gang har kjent skal forandres. Alt det trodde den var skal bli utfordret. Med sine første blader og noen hårfine røtter legger det ut på en reise gjennom mørket og det ukjente, for å reise seg og nå sitt potensiale. 

 

Ikke ulikt et menneske som bestemmer seg for å tre inn i sin kraft.

 

Etter spiring følger fasen der planten finner sin form, og danner mer røtter og mer blader. Den blir mer av seg selv, står stødigere og finner sin plass i helheten. Den blir til i samspillet med omgivelsene sine. 

 

Når tiden er moden setter planten knopper og blomster. Det viser seg frem i all sin prakt, storhet og unikhet. Et slags høydepunkt, som både kan sammenlignes med sommeren, fullmånen eller en moden kvinne som vet hvem hun er. 

 

Mens frøene modnes vet planten at tiden er kommet for å gi slipp. Gi slipp på alt den har bygget opp, for å lage rom for noe helt nytt og enda bedre.

 

For oss mennesker kan det å gi seg hen til transformasjon oppleves svært krevende, fordi vi gir slipp på det som er trygt og trer inn i noe ukjent. 

 

Planter bærer i seg en uendelig visdom vi mennesker kan høste kraft fra på vår reise. De viser oss vekstens vei.

20210514_140430_edited.jpg

Hei, jeg er Caroline

IMG_20210804_132952 (1)2_edited.jpg

Og jeg brenner for en verden der vi lar hjertene våre styre. Jeg er nemlig helt sikker på at det er utgangspunktet for å skape en verden i balanse. 

 

En verden der vi tar vare på oss selv, menneskene og dyrene rundt oss, og naturen. 

Selv har jeg brukt halve livet på å finne tilbake til mitt eget hjertes stemme. Et av de viktigste verktøyene mine på veien har vært mat, planter og eteriske oljer.

Rising From Plant Whispers er her for deg som ønsker å finne tilbake til ditt hjertes stemme, og gjøre det du kom hit for. 

Med plantenes visdom som ditt viktigste verktøy.

bottom of page