Forside_edited.jpg

Eteriske oljer

Ta i bruk plantenes visdom

20210718_123141_edited.jpg

Eteriske oljer har en fantastisk evne til å hente frem følelser som til daglig ikke er tilgjengelig for oss. Følelser vi har gjemt unna fordi de var for vonde å kjenne på. Men følelsene våre er egentlig våre aller viktigste verktøy for å navigere gjennom livet.

 

Så mange av oss har lært at det er skamfullt å ha for mye følelser, og vi har gjemt de langt, langt bort. Men for å leve et hjertestyrt liv, må vi hente følelsene våre frem igjen, og gi slipp. 

 

På denne veien er eteriske oljer et fantastisk verktøy.

 

Er du også klar for å ta i bruk plantenes visdom?

"I mer enn 15 år var jeg på søken etter verktøy som støtta meg i å bli enda mer av meg selv, på mine og naturens premisser. Da jeg fant eteriske oljer, visste jeg at jeg hadde kommet hjem" 

Caroline Ålum Solberg

Jobb med meg.png

Jeg bruker eteriske oljer fra doTERRA

Da jeg fant eteriske oljer fra doTERRA visste jeg at jeg hadde kommet hjem. 

 

Allerede fra de første dråpene jeg tok på huden kjente jeg hva de gjorde med meg. Det minnet meg på hvem jeg var, og hva jeg er her for å gjøre.

De vekket følelser i meg jeg ikke til daglig klarte å få tilgang på. Endelig hadde jeg funnet et verktøy for å gi slipp på fortiden og det som holdt meg tilbake, og leve det livet jeg drømte om.

 

Og jeg visste jeg ikke kunne holde de for meg selv.  Å bli en del av et selskap, som ikke bare har en av verdens reneste eteriske oljer, men som også jobber med bønder og destillatører, og hjelper mennesker som meg selv å skape arbeidsplasser de elsker, er derfor helt naturlig for meg.