Coaching


Kjenner du at tiden er inne for å endre kurs?

Og for å bruke intuisjonen din som viktigste verktøy?

Vil du bryte ut av andres sannheter og ta ansvar for å finne din egen?


 

Det starter med deg

Vi har kommet til et punkt hvor det ikke lenger nytter å symptombehandle, verken mennesker eller systemer totalt ute av balanse.

 

Tiden har kommet for å gå til roten av utfordringene vi står overfor: legge bak oss misbruk og rovdrift av natur, og skape en verden ledet av hjertet og med en dyp respekt for alt levende.

Vi må spille på lag med naturen og anerkjenne at vi mennesker er en del av den.

 

Jeg vet du kjenner med hele deg at tiden har kommet for endring på et dypt plan, og at du skal være med å gjøre en forskjell. Men kanskje føler du deg fastlåst og tanker, og vet ikke hvordan du skal bryte ut?

Jeg vet akkurat hvordan du har det, for jeg har vært der selv. 

Men jeg klarte å bryte ut av andres forventning, og finne min egen vei. Nå vil jeg vise deg hvordan du kan gjøre det samme, og ta ansvar for din rolle i det store bilde.

IMG_20200830_134339 (1)_edited.jpg

"What the nation does is also done by each individual, and so long as the individual does it, the nation also does it. Only the change in the attitude of the individual is the beginning of the change in the psychology of the nation"

Carl Gustav Jung

Er denne coachingen for deg?

Dette er deg, for du:

 • kjenner det er noe som ikke stemmer i den situasjonen du er i i dag og føler deg fastlåst når du prøver å gjøre en forskjell
   

 • kjenner med hele deg at systemene vi har skapt oss ikke lenger tjener mennesker, dyr eller natur
   

 • er klar for å bryte ut av det etablerte og følge ditt eget hjertet
   

 • har kommet til et punkt hvor du er villig til å velge risiko over trygghet, og ta radikalt ansvar for deg selv
   

 • er klar for å jobbe med deg selv på et dypt plan for å bli det eksempelet du ønsker å se i omgivelsene dine 
   

 • er åpen for å ta i mot innspill og coaching (du har ikke allerede har funnet svaret)
   

 • du åpen for ideen om at din energi, dine tanker og dine handlinger skaper livet ditt og verden rundt deg
   

 • er klar for å ansvar for din rolle i det store bildet

Det hjertestyrte livet

Hei, jeg er Caroline! Og jeg brenner for en verden der vi lar hjertene våre styre. Jeg er nemlig helt sikker på at det er utgangspunktet for å skape en verden i balanse. 

 

En verden der vi tar vare på oss selv, menneskene og dyrene rundt oss, og naturen. 

Selv har jeg brukt halve livet på å finne tilbake til mitt eget hjertes stemme. Det har vært litt av en reise, og på veien har jeg skaffet meg utrolige innsikter og verktøy for å leve et hjertestyrt liv. Verktøy jeg kunne ønske jeg hadde da jeg begynte på denne reisen.

Coaching med meg er for deg som ønsker å finne tilbake til ditt hjertes sannhet, og legge ut på den reisen du er ment for. 

20210719_161217 (1)_edited.jpg

"Caroline er en modig og dyktig brobygger, som styrker mennesker og annet liv gjennom det hun formidler!"

Sarah A.

Å vokse med plantenes visdom

I årevis ble jeg tappet for energi fordi jeg var oversensitiv for andres energier, og uten evne til å sette grenser for meg selv. Jeg kjente på en konstant uro, og en følelse av at jeg var på feil sted. 

De siste 15 årene har jeg brukt på finne tilbake igjen til meg selv. Og de viktigste verktøyene som har fulgt meg hele veien er mat- og medisinplantene våre. 

Planter, og spesielt eteriske oljer, har en unik evne til å hente frem følelser som til daglig ikke er tilgjengelig for oss. Følelser vi har gjemt unna fordi de en gang var for vonde å kjenne på. 

Men følelsene våre er egentlig våre aller viktigste verktøy for å navigere gjennom livet. De forteller oss hva som er riktig for oss og hva som ikke er det. De er der for at vi skal høre på hva de forteller oss, la de lede vei og forløse de. 

Men så mange av oss har aldri lært å forholde oss til følelser på denne måten. Vi har lært at det er skamfullt å ha for mye følelser, og vi har gjemt de langt, langt bort. 

Men det er ikke løsningen for å leve et liv i frihet. Vi må hente følelsene våre frem igjen, og gi slipp. Så de ikke blir store, vonde blokkeringer som hindrer oss i å leve det livet vi er ment til. 

I coachingen hjelper jeg deg å bli bevisst på blokkeringer og mønstre som står i veien for det livet du er ment til å leve, og foreslår planter som kan støtte deg på veien. Selv jobber jeg mye med eteriske oljer, og foreslår ofte oljer som kan støtte deg på veien. Du kan kjøpe eller lese mer om eteriske oljer her.

Plantemedisin.png

"I mer enn 15 år var jeg på søken etter verktøy som støtta meg i å bli enda mer av meg selv, på mine og naturens premisser. Da jeg fant eteriske oljer, visste jeg at jeg hadde kommet hjem" 

Caroline Ålum Solberg

Priser

1 time: 2.500,-

 

Pakke med 3 timer: 6.600,-

Pakke med 7 timer: 14.400,-

 

Ønsker du å gå enda dypere med meg? Da tilbyr jeg pakker med coaching og nettkurs som er designet for at dyp transformasjon og bevisstgjøring.

Pakke med nettkurs og 3 timer coaching: 19.900,-

 

Pakke med nettkurs og 7 timer coaching: 27.700,-

 

Mest stilte spørsmål

 

 

 

Hvor lenge varer timen?

En coachingtime varer i 45 minutter. 

 

Hvor foregår timen?

En coachingtime foregår på Zoom, en gratis og sikker måte og møtes over nett.
 

Hvordan booker jeg time?

Du booker time ved å trykke her eller ved å sende en mail til caroline@plantwhispers.no. Skriv hvilken pakke du ønsker deg, og gjerne noen ord om hvorfor du ønsker å investere i coaching.